Contact

U en het Cultuurplein
Wij hopen samen met u – sponsors, partners en begunstigers – het Cultuurplein te transformeren tot een bijzondere ontmoetingsplek. Door uw financiële partnership bij de realisatie van een bijzondere en zeer gevarieerde programmering ter versterking van de Alkmaarse binnenstad.

Onze inzet
Ons creatieve kapitaal zetten wij graag voor u in. Naast tegenprestaties op het gebied van zichtbaarheid, toegangskaarten en relatiemarketing, kunnen wij u bijzondere privileges en samenwerkingsverbanden bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan interactieve workshops met economische of maatschappelijke vraagstukken, geïllustreerd door een toneelstuk en materiaal vanuit de bibliotheek, museum en Artiance. Een exclusief kijkje achter de schermen van het museumbedrijf. Of een intensieve sessie waarbij musici en managers kennis uitwisselen met muziek als gemeenschappelijke drager.

Contact
Graag verkennen wij in een persoonlijk gesprek samen uw wensen, zodat wij tot een maatwerkpakket kunnen komen. Voor nadere informatie of een eerste afspraak belt of mailt u met Ceda Lablans, projectmedewerker Cultuurplein, clablans@taqatheaterdevest.nl, 072 548 98 73.
   
Verstuur een e-mail